Informace o zpracování osobních údajů

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Souhlasíte, aby Karel Chába, se sídlem Drahobejlova 54, Praha 9, IČ: 75968053, (dále jen „Správce“) ve smyslu nařízení Evropského parlamentu Rady č. 2016/679 ze dne 27. 4. 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „Nařízení GDPR“) zpracoval vaše osobní údaje:

• jméno

• e-mail

• telefonní číslo (dále jen „osobní údaje)

Další nepřímé údaje:

• IP adresa

• Soubory cookies (pro účely nabízení relevantního obsahu jen pro vás a usnadnění procházení webových stránek)

• Informace o verzi prohlížeče a operačního systému pro zajištění správného zobrazení webových stránek

2. Osobní údaje je možné zpracovat na základě vašeho výslovného souhlasu.

3. Vaše osobní údaje zpracovávám za účelem zasílání elektronického zpravodaje, formulář pro prodej konzultací, vložení komentáře a dotazu, zaslání dotazu přes stránku kontakty, košík v e-shopu.

Vyplnění formuláře pro prodej konzultací a košík v e-shopu – Osobní údaje obsažené ve formuláři a v košíku spravujeme za účelem odpovědi nebo vyřízení vašeho dotazu či poptávky. Vyhrazuji si právo vám zasílat nabídky na obchodní sdělení souvisejícími se službami. Vaše osobní údaje nebudou dále zpracovávány ani předávány třetí straně.

Položení dotazu v poradně a komentáře u článků – Osobní údaje obsažené ve formuláři spravujeme pouze za účelem odpovědi nebo vyřízení vašeho dotazu či poptávky. Vaše osobní údaje nebudou dále zpracovávány ani předávány třetí straně. Vyhrazuji si právo dotazy, odpovědi a vaše křesní jméno (přezdívku) zveřejnit v poradně a u článků bez uvedení jiných osobních údajů a v anonymizované podobě.

4. Souhlasíte s dobou zpracování 3 roky od udělení souhlasu. Po uplynutí této doby vás upozorním na možnost udělit souhlas nový. Pokud od Vás nový souhlas neobdržím, vaše údaje řádně vymažu.

5. Zpracování osobních údajů provádí Správce, osobní údaje ale mohou zpracovávat tito zpracovatelé:

• Poskytovatel softwaru Active Campaign Inc.

• Poskytovatel webové podpory ANT studio s.r.o. (IČ: 29113229)

• Webové stránky jsou umístěné na bezpečných serverech společnosti Fortun Networks, s.r.o.  (IČ: 26397994)

• Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Správce předává osobní údaje mimo EU, konkrétně do USA, kde sídlí poskytovatel softwaru, kde sídlí poskytovatel softwaru Active Campaign Inc. Předání údajů proběhne na základě ověření zpracovatele platformou Privacy Shield. (Tato platforma kontroluje, zda je americký software v souladu s evropskou legislativou.)

7. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na adresu karel.chaba@partnerske-vztahy.eu.

8. Na základě Nařízení GDPR máte tato práva:

• vzít souhlas kdykoli zpět;

• požadovat po nás informace o zpracování osobních údajů;

• požadovat po nás přístup k osobním údajům;

• požadovat po nás opravu nepřesných osobních údajů, jejich doplnění či aktualizaci;

• požadovat po nás bezodkladný výmaz osobních údajů;

• požadovat po nás omezení zpracování osobních údajů;

• požádat nás o přenos osobních údajů ve strojově čitelném formátu;

• v případě pochybností o zákonnost zpracování vašich osobních údajů máte právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů.

 

Cookies

V souladu s ustanovením § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, vás tímto informujeme, že naše webové stránky využívají pro svoji činnost tzv. cookies.

Jedná se o krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí. www.partnerske-vztahy.eu používá cookies k identifikaci a sledování návštěvníků, kteří používají naše webové stránky a k jejich předvolbě pro přístup k webové stránce.

Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky.

Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče. Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním standardních cookies ze strany našeho serveru.

Jaké existují druhy Cookies?

Všeobecně lze soubory Cookies, nebo-li dočasné soubory uložené v prohlížeči, rozdělit na dva druhy. Ty které se ukládají jen krátkodobě a na webu či e-shopu slouží k usnadnění jeho využívání (např. zapamatováni si vloženého zboží v košíku, navštíveného produktu, zavření vyskakovacího okna apod.). Tyto dočasné cookies umožňují uchovávání informací při přecházení z jedné webové stránky na druhou a odstraňují tak potřebu opakovaného zadávání některých údajů.

Druhý typ souborů cookies se ukládá delší dobu (např. několik týdnu až měsíců). Tyto cookies pomáhají k tomu, aby bylo možné identifikovat váš počítač při opakované návštěvě našich webových stránek. Neumožňují vás však identifikovat jako konkrétní osobu.

Dlouhodobé cookies soubory nám umožňují lépe personalizovat naše stránky a nabídnout vám pro vás relevantní obsah. Sbíraná data jsou zcela anonymní a nemůžeme je spojovat s jakýmikoliv jinými daty.

Za jakým účelem soubory Cookies využíváme?

Zapamatováni si osobního nastavení – Cookies našim webovým stránkám umožňují usnadnit vaše procházení webových stránek a personalizaci zobrazovaného obsahu. Umožňují také například pamatovat si obsah košíku, přihlášení či odhlášení, souhlas s upozorněním apod.

Statistické údaje – Abychom mohli zlepšovat kvalitu našich stránek, shromažďujeme anonymní statistiky návštěvnosti, které nám pomáhají k dalšímu rozvoji našeho podnikání. Pro evidenci využíváme nástroj Google Analytics s platným dodatkem pro zpracování osobních údajů třetí stranou. Tato data není možné spojovat s konkrétní osobou.

Jak Cookies deaktivovat nebo vymazat?

Pokud nechcete soubory cookies využívat nebo smazat jejich obsah, který webové stránky o vašich návštěvách na různých webových stránkách a portálech uložily, můžete využít návody pro jednotlivé nejčastěji využívané prohlížeče níže:

• Chrome: support.google.com

• Opera: help.opera.com

• Firefox: support.mozilla.org

• MSIE: windows.microsoft.com

• Safari: support.apple.com