Lucka

Dobrý den, navazuji na naši včerejší skype konzultaci. Musím Vám napsat své pocity, protože se mi vše rozleželo v hlavě.
Upřímně řečeno jsem nejdříve z našeho rozhovoru měla zvláštní pocit (možná také z důvodu, že svou situaci popisuji muži a né ženě ) a také jste mi přišlel trochu „přísný“.
Nicméně jste zase první člověk, který mi řekl realitu a úplně jiný pohled na situaci. Já totiž poprvné slyšela možnost, že to nemusí dopadnout dobře a můžeme se s manželem rozejít. To mi nikdo před tím neřekl, každý mě konejšil, že se to zlepší a různé jiné vysvětlování jeho situace myšlení, omlouvání atd.
Nevím jak to popsat, ale jako by mi připustění si možnosti neúspěchu dalo sílu. Vždy v každých situacích (i s obav o své zdraví) jsem nejvíce řešila situaci, co když budu nemocná a jak špatně dopadnou ty výsledky a vyhýbala jsem se všem negativním informacím a své myšleny jsem za tyto hranice nepustila. Ale včera ano a jako by se mi ulevilo.
I když náš rozhovor nebyl nějak dlouhý vzala jsem si z něj spoustu cenných rad pro to jak zkusit myslet na danou věc trochu jinak.
Chtěla bych Vás požádat o další skype konzultaci s tím, že bych si připravila nějaký dopis pro manžela jak situaci dále řešit a probrali bychom to a popř. ještě požešili situaci.

Myslíte si, že vyřešíte svůj problém sami?

Do 3 prac. dnů vám dodám návod na postup řešení vašeho problému za 1 200 Kč.

Potřebujete s tímto problémem pomoci?